YES!!! Ein-de-lijk internet op de Camping!!
Door: Claire
Blijf op de hoogte en volg Claire
13 Juni 2007 | Frankrijk, Parijs
hier nu eindelijk een berichtje van mij vanuit de bar op de camping!! we hebben eindelijk naar bijna 2 maanden internet op de camping en zit nu lekker op de laptop van Linda...
Hier echt alles super...zijn druk bezig met de musicals...er is veel gebeurd in de tussen tijd, we hebben een try-out gehad van de 3 musketiers en die ging vet goed, nu zijn we bezig met de wiz en tarzan, ik ben geen jane geworden in tarzan maar ik heb de onwijs leuke rol van Kala gekregen dat is de aap moeder van Tarzan, ook een erg grote rol, in de wiz speel ik weer een soort van dorps bewoner net als in de 3 musketiers. maar om nu terug te komen op wat er allemaal is gebeurd hier, ik heb het helaas uit moeten maken met Paul want naar mij idee ging het gewoon niet, verder zal ik hier niet op in gaan ook omdat ik weet dat hij dat niet zo prettig zou vinden. maar verder is hier alles onwijs leuk, het hoogseizoen begint hier al aardig aan te lopen en het wordt als maar drukker.
Het weer is niet zo erg best nu schijnt de zon wel weer aardig maar het heeft de laatste weken aardig wat geregend en vooral geonweert!!
Nu ik eindelijk eens fatsoenlijk op internet kan en een stukje op mijn site kan zetten weet ik niet meer wat ik moet schrijven...
Jaja weet nu weer iets te zeggen.. ik weet dat mama en papa t er niet mee eens zijn maar ik heb afgelopen zaterdag met een stel van het animatie team (jessica, Florian, Tim, Joy, Marleen, Daphne) e
in Aubenas een tongpiercing laten zetten!! Het deed geen zeer alleen het eten is wat lastig maar verder is het echt onwijs leuk, zodra ik mijn camera kan aansluiten op de laptop laat ik foto's zien.
ow ja....TIP!!!
Camping Le Pommier
t.a.v. Claire van Winkel
07170 Villeneuve-de-Berg
Ardeche
Frankrijk
of:
clairevanwinkel@hotmail.com
lieverds, als ik weer iets bedenk om te schrijvan zal ik het laten weten.
Liefs,
Claire
xxx
13 Juni 2007 - 20:39
Mama En Papa:
Over ruim 4 weken zullen we die piercing wel eens komen bekijken!! ;-( -
14 Juni 2007 - 09:53
Kimmie:
Hoi Claire, wat fijn dat je nu inernet hebt.
Heej wat rot dat je het uit hebt moeten maken met paul, maar uiteindelijk is dit misschien wel het beste.
Hier is het weer wel oke, de ene keer is het wel lekkerder dan de andere keer, maar ja.
Nog 5 weken ongeveer en dan ga ik lekker naar spanje en dan zie ik hoop ik, ook 2 weken lang de zon.
Morgen nog de laatste dag naar school en dan lekker 9 weken vakantie.
Ik moet nu weer naar de les.
Ik schrijf je nog een brief en daar zet ik wel alles is wat ik wil vertellen.
Dikke Kus!
Kimmie -
14 Juni 2007 - 13:34
Lisettee:
Hee Claireee!! heb jou nog helemaal niet gesproken sinds je weg bent:(.
Gaat alles goed met je? met mij wel hor!
Lees dat je het erg na je zin hebt, en daar ben ik erg blij mee!!:D:D..
Maaruhh Clairee heeft dus een tongpiercing! ben benieuwd hoe t eruit ziet! Leuk om die foto's te zien van je! Op mijn stage is het ook allemaal goed, en erg leuk:)! Ik ga ook een typetje spelen namelijk de buurvrouw van onze clown holly.. verder hebben leuke activiteiten met kinderen, dus ik vermaak me ook wel! Nou ik wens jou nog heel erg veel succes daar en hoop je snel weers te srpeken! Kusjee Lisette
18 Juni 2007 - 14:29
Jo-Anne:
Claire en een tongpiercing.. Ik moet nog even aan het idee wennen :P
Kus -
24 Juni 2007 - 11:21
Denise:
hi Claire,
klinkt heel gezellig,geen tijd om je te vervelen, geniet er lekker van. weet niet wat ik van de tong piercing moet denken maar hoop dat het eten inmiddels makkelijker gaat!
groetjes van ons allen